De Broodjesgigant - Jouw Perfecte Partner voor Lunchbezorging in Papendrecht

De Broodjesgigant, een bedrijf dat bekend staat om zijn heerlijke en gevarieerde broodjes, heeft de harten van lokale bewoners en bedrijven veroverd met zijn uitstekende service en hoogwaardige producten.

Met een uitgebreid menu biedt De Broodjesgigant een breed scala aan opties voor elke smaak en voorkeur. Of je nu houdt van klassieke broodjes met ham en kaas, vegetarische opties, gezonde salades of luxe belegde ciabatta's, De Broodjesgigant heeft voor elk wat wils. Het bedrijf hecht niet alleen waarde aan smaak, maar ook aan de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, waarbij verse en lokale producten de voorkeur genieten.

Wat De Broodjesgigant onderscheidt van andere lunchbezorgdiensten in Papendrecht, is hun toewijding aan een snelle en efficiënte service. Of je nu een drukke werklunch hebt of een vergadering met collega's, De Broodjesgigant zorgt ervoor dat je bestelling op tijd en vers wordt bezorgd. Het bedrijf begrijpt het belang van punctualiteit, vooral in een zakelijke omgeving, en heeft daarom geïnvesteerd in een goed georganiseerd bezorgsysteem.

Een ander aspect waar De Broodjesgigant in uitblinkt, is de flexibiliteit van hun dienstverlening. Of je nu een kleine bestelling voor jezelf plaatst of een grote cateringopdracht voor een evenement hebt, het team van De Broodjesgigant staat klaar om aan al je wensen te voldoen. Ze begrijpen dat elke klant uniek is en streven ernaar om aan individuele behoeften tegemoet te komen.

Bovendien hecht De Broodjesgigant veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het bedrijf heeft initiatieven genomen om verpakkingsafval te verminderen en maakt gebruik van biologisch afbreekbare materialen. Op deze manier draagt De Broodjesgigant niet alleen bij aan een heerlijke lunchervaring, maar ook aan een groenere en duurzamere gemeenschap.

Lokale bedrijven in Papendrecht hebben De Broodjesgigant omarmd als hun go-to partner voor zakelijke lunches en evenementencatering. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als betrouwbaar, klantgericht en innovatief. De positieve mond-tot-mondreclame heeft ervoor gezorgd dat De Broodjesgigant snel terrein wint en een essentieel onderdeel wordt van de lokale eetcultuur.

Als je op zoek bent naar een lunchpartner die niet alleen geweldige smaken biedt, maar ook aandacht besteedt aan kwaliteit, service en duurzaamheid, dan is De Broodjesgigant de ideale keuze in Papendrecht. Laat je verrassen door de smaken, ontdek de diversiteit van het menu en geniet van de gemakkelijke en betrouwbare bezorgservice. De Broodjesgigant - waar lunch een ware ervaring wordt.
Broodje en zo

Groepslunches

Groot assortiment aan groepslunches, vergaderlunches of waar u ze voor wil gebruiken
Bestel hier uw Groepslunches
Wrapbox lunch

Wraps

Schaal met 16 halvewraps bestaande uit 4 smaken.
Bestel hier uw Wrapsschaal

Lunch Broodjes

Ruime keuze uit lunch broodjes ook vegetarische mogelijkhedem
Bestgel hier uw lunchbroodjes
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
Cateringservice De Gelegenheid

Product titel

€ 3,45
Toevoegen

Allergeneninformatie

Glutenbevattende granen:

Glutenbevattende granen: gluten komt in meerdere graansoorten voor; namelijk tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasantarwe (kamut). Haver is in principe glutenvrij maar is vaak verontreinigd met tarwe waardoor haver vaak toch gluten bevat. Gluten zijn bepaalde eiwitten uit deze graansoorten welke structuur geven aan deegproducten en brood. Mensen met coeliakie (glutenintolerantie) mogen geen gluten eten.

Schaaldieren:

Schaaldieren: schaaldieren hebben een gesegmenteerd lichaam met een harde schaal of schil. Het gaat om garnalen, krabben en kreeften.

Eieren:

Eieren: Een ei bestaat uit eigeel - de dooier - en eiwit. Beiden kunnen allergische reacties geven. Ei wordt o.a. gebruikt als glanslaagje op gebak, voor het luchtig maken van gerechten, binden van pudding, flan of sauzen of als hechting voor het paneren van producten.

Vis:

Vis: vis wordt meestal in herkenbare vorm geconsumeerd. Sardientjes worden door hun smaak in allerlei sauzen en smaakmakende ingrediënten gebruikt zoals worcestersaus.

Pinda:

Pinda: pinda's zijn ondergronds groeiende peulvruchten. De dop van de pinda is de peul en de boontjes zijn de eigenlijke pinda. Pinda is dus geen noot.

Sporen van pinda:

Kan sporen van pinda bevatten.

Soja:

Soja: soja is een peulvrucht waarbij de boontjes uit de peul verwerkt worden tot olie, lecithine of meel en allerlei afgeleide producten.

Melk:

Melk (inclusief lactose): Allerlei producten worden gemaakt van melk, zoals boter, kaas, kwark, room en yoghurt, flan, pudding. Er is verschil tussen een allergie en intolerantie voor melk. Bij melkallergie reageert men -vaak heftig- op de eiwitten, bij een lactose-intolerantie worden de melksuikers (lactose) niet verdragen door een stofwisselingsstoornis. Hierbij is de grens waarbij reactie optreedt vaak hoger en worden melkproducten waarbij het melksuiker is afgebroken vaak wel verdragen. Dit zijn bv. harde kaassoorten of speciale lactosevrije melk. Deze producten zijn NIET geschikt bij een allergie. Elke melksoort (koe, geit enz.) bevat ook lactose. Sommige producten dragen namen die lijken te duiden op de aanwezigheid van melk maar dat niet bevatten: melkzuur, kokosmelk en cacaoboter.

Noten:

Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten.

Sporen van noten:

Kan sporen van noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten bevatten.

Selderij:

Selderij: alle onderdelen van de selderijplant zoals bleekselderij (stengels), knolselderij (knol), bladselderij en selderijzaad (gebruikt als kruid of specerij).

Mosterd:

Mosterd: alle soorten mosterd, zowel als zaad als verwerkt tot pasta.

Sesamzaad of -olie:

Sesamzaad of -olie.

Zwaveldioxide / sulfiet:

Zwaveldioxide / sulfiet: is een stof die van nature voorkomt in bepaalde producten maar het is ook een levensmiddelenadditief. Het voorkomt onder andere bruinkleuring van producten. Sulfiet wordt aangeven wanneer het is toegevoegd in concentraties van 10 mg per kilo of meer.

Lupine:

Lupine: vooral bekend als sierplant maar wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. Het is een peulvrucht waarvan het meel vaak in brood- en banketproducten wordt gebruikt.

Weekdieren / schelpdieren:

Weekdieren / schelpdieren: zoals mosselen en oesters, inktvissen en slakken (wulken, alikruiken).

Vegetarisch:

Vegetarisch: product bevat geen ingrediënten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel).

Veganistisch:

Veganistisch: product bevat geen enkel ingrediënt dat van (gedode) dieren afkomstig is, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel), eieren, honing, etc.

Glutenvrij:

Glutenvrij: geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

Halal:

Halal: product/ingrediënten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan producten/ingrediënten die halal zijn.