Lunch Gorinchem

Voor degenen die op zoek zijn naar een smakelijke en gemakkelijke lunch in Gorinchem, is er één naam die eruit springt: De Broodjesgigant. Met hun uitgebreide menu en focus op kwaliteit en service, is het bestellen van lunch bij De Broodjesgigant een culinair avontuur op zich.

Met een menu dat een scala aan heerlijke opties biedt, belooft De Broodjesgigant een verrukkelijke ervaring voor elke smaakpapil. Of je nu zin hebt in een gezonde salade, een smeuïge panini of een klassieke club sandwich, dit lunchrestaurant in Gorinchem heeft het allemaal. Het is de ideale plek voor zowel lokale bewoners als bezoekers die op zoek zijn naar een smakelijke onderbreking van hun dag.

Een van de hoogtepunten van het menu van De Broodjesgigant is de verscheidenheid aan belegde broodjes. Van ambachtelijke ham en kaas tot gerookte zalm met roomkaas, elke optie is zorgvuldig samengesteld om de perfecte combinatie van smaken te bieden. De gebruikte ingrediënten zijn altijd vers en van hoge kwaliteit, waardoor elke hap een genot is. Bovendien zijn er ook vegetarische en veganistische opties beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke lunch bij De Broodjesgigant.

Een ander kenmerk dat De Broodjesgigant onderscheidt, is hun aandacht voor detail als het gaat om presentatie. Elk broodje wordt met zorg bereid en prachtig gepresenteerd, waardoor niet alleen de smaakpapillen, maar ook de visuele zintuigen worden verwend. Of je nu je lunch ter plaatse wilt nuttigen of liever kiest voor een snelle afhaalmaaltijd, de esthetiek van de gerechten bij De Broodjesgigant voegt een extra dimensie toe aan de eetervaring.

Daarnaast biedt De Broodjesgigant ook een online bestelsysteem, waardoor het eenvoudig is om je favoriete lunch te bestellen, zelfs als je weinig tijd hebt. Met slechts een paar klikken kun je je keuze maken uit het uitgebreide menu, je bestelling plaatsen en binnen de kortste keren genieten van een heerlijke maaltijd, waar je ook bent in Gorinchem.

Het team achter De Broodjesgigant hecht waarde aan klanttevredenheid en streeft ernaar om elke gast een onvergetelijke eetervaring te bieden. De vriendelijke bediening en de snelle service dragen bij aan de algehele positieve sfeer van dit lunchrestaurant. Of je nu alleen komt, met collega's luncht of een informele bijeenkomst hebt met vrienden, De Broodjesgigant is de perfecte plek om samen te komen en te genieten van heerlijk eten.

Kortom, voor wie op zoek is naar een lunch in Gorinchem die zowel smaakvol als handig is, is De Broodjesgigant de ultieme bestemming. Met hun gevarieerde menu, aandacht voor kwaliteit en uitstekende service is dit lunchrestaurant een parel in de culinaire wereld van Gorinchem. Bestel vandaag nog je lunch bij De Broodjesgigant en ontdek waarom het een favoriete plek is voor fijnproevers in deze prachtige stad.

Broodje en zo

Groepslunch

Een assortiment, steeds wisselende samenstelling lunchpakketten voor grotere groepen
Bestel hier uw groepslunch
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
Cateringservice De Gelegenheid

Product titel

€ 3,45
Toevoegen

Allergeneninformatie

Glutenbevattende granen:

Glutenbevattende granen: gluten komt in meerdere graansoorten voor; namelijk tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasantarwe (kamut). Haver is in principe glutenvrij maar is vaak verontreinigd met tarwe waardoor haver vaak toch gluten bevat. Gluten zijn bepaalde eiwitten uit deze graansoorten welke structuur geven aan deegproducten en brood. Mensen met coeliakie (glutenintolerantie) mogen geen gluten eten.

Schaaldieren:

Schaaldieren: schaaldieren hebben een gesegmenteerd lichaam met een harde schaal of schil. Het gaat om garnalen, krabben en kreeften.

Eieren:

Eieren: Een ei bestaat uit eigeel - de dooier - en eiwit. Beiden kunnen allergische reacties geven. Ei wordt o.a. gebruikt als glanslaagje op gebak, voor het luchtig maken van gerechten, binden van pudding, flan of sauzen of als hechting voor het paneren van producten.

Vis:

Vis: vis wordt meestal in herkenbare vorm geconsumeerd. Sardientjes worden door hun smaak in allerlei sauzen en smaakmakende ingrediënten gebruikt zoals worcestersaus.

Pinda:

Pinda: pinda's zijn ondergronds groeiende peulvruchten. De dop van de pinda is de peul en de boontjes zijn de eigenlijke pinda. Pinda is dus geen noot.

Sporen van pinda:

Kan sporen van pinda bevatten.

Soja:

Soja: soja is een peulvrucht waarbij de boontjes uit de peul verwerkt worden tot olie, lecithine of meel en allerlei afgeleide producten.

Melk:

Melk (inclusief lactose): Allerlei producten worden gemaakt van melk, zoals boter, kaas, kwark, room en yoghurt, flan, pudding. Er is verschil tussen een allergie en intolerantie voor melk. Bij melkallergie reageert men -vaak heftig- op de eiwitten, bij een lactose-intolerantie worden de melksuikers (lactose) niet verdragen door een stofwisselingsstoornis. Hierbij is de grens waarbij reactie optreedt vaak hoger en worden melkproducten waarbij het melksuiker is afgebroken vaak wel verdragen. Dit zijn bv. harde kaassoorten of speciale lactosevrije melk. Deze producten zijn NIET geschikt bij een allergie. Elke melksoort (koe, geit enz.) bevat ook lactose. Sommige producten dragen namen die lijken te duiden op de aanwezigheid van melk maar dat niet bevatten: melkzuur, kokosmelk en cacaoboter.

Noten:

Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten.

Sporen van noten:

Kan sporen van noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten bevatten.

Selderij:

Selderij: alle onderdelen van de selderijplant zoals bleekselderij (stengels), knolselderij (knol), bladselderij en selderijzaad (gebruikt als kruid of specerij).

Mosterd:

Mosterd: alle soorten mosterd, zowel als zaad als verwerkt tot pasta.

Sesamzaad of -olie:

Sesamzaad of -olie.

Zwaveldioxide / sulfiet:

Zwaveldioxide / sulfiet: is een stof die van nature voorkomt in bepaalde producten maar het is ook een levensmiddelenadditief. Het voorkomt onder andere bruinkleuring van producten. Sulfiet wordt aangeven wanneer het is toegevoegd in concentraties van 10 mg per kilo of meer.

Lupine:

Lupine: vooral bekend als sierplant maar wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. Het is een peulvrucht waarvan het meel vaak in brood- en banketproducten wordt gebruikt.

Weekdieren / schelpdieren:

Weekdieren / schelpdieren: zoals mosselen en oesters, inktvissen en slakken (wulken, alikruiken).

Vegetarisch:

Vegetarisch: product bevat geen ingrediënten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel).

Veganistisch:

Veganistisch: product bevat geen enkel ingrediënt dat van (gedode) dieren afkomstig is, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel), eieren, honing, etc.

Glutenvrij:

Glutenvrij: geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

Halal:

Halal: product/ingrediënten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan producten/ingrediënten die halal zijn.