Een Warme Omarming op Kantoor: Soep op het werk van Lunchspecialist De Broodjesgigant

Op menig kantoor is de lunchpauze een welkome onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden. Voor velen is het een moment om even te ontspannen, bij te praten met collega's en vooral om energie op te doen voor de rest van de dag. Lunch is dan ook meer dan alleen voeding; het is een sociaal ritueel dat de teamgeest kan versterken. In dit kader is er een opkomende trend die steeds meer kantoren omarmen: de heerlijke soepen van Lunchspecialist De Broodjesgigant.

De Broodjesgigant heeft zich gevestigd als een ware smaakmaker in de wereld van bedrijfslunches. Naast hun uitgebreide assortiment broodjes en salades, hebben ze een bijzondere focus op soepen. Wat deze soepen onderscheidt, gaat verder dan slechts een warme kom voedzaamheid; het is een culinair avontuur dat de zintuigen prikkelt.

Een van de hoogtepunten van het soepaanbod is de dagelijks wisselende selectie van huisgemaakte soepen. De chef-koks bij De Broodjesgigant gaan verder dan de standaardkeuzes en brengen een scala aan smaken naar de kantoortafels. Van de klassieke tomatensoep met een twist tot aan exotische Thaise kokossoep; elke dag is een nieuwe kans om de smaakpapillen te verwennen.

Wat deze lunchspecialist nog meer onderscheidt, is hun toewijding aan gezonde en verse ingrediënten. De soepen zijn rijk aan groenten, kruiden en hoogwaardige bouillons. Voor de liefhebbers van een lichte lunch biedt De Broodjesgigant ook opties met minder zout en vet, zonder concessies te doen aan smaak.

De soepen van De Broodjesgigant zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook voor het gemak. Met hun handige bezorgservice wordt de lunchstress volledig weggenomen. Geen gedoe met het plannen van wie wanneer de deur uit moet om de lunch te halen; de soepen worden warm en wel op het kantoor bezorgd, klaar om geserveerd te worden.

De Broodjesgigant begrijpt dat lunch meer is dan alleen voeding; het is een kans om de teamgeest te versterken. Daarom bieden ze ook grotere hoeveelheden aan, zodat hele teams gezamenlijk van een smakelijke lunch kunnen genieten. Het delen van een kom heerlijke soep bevordert niet alleen het gevoel van samenhorigheid, maar kan ook een informele sfeer creëren waarin ideeën vrijer stromen.

Wat de gelegenheid ook mag zijn - een belangrijke vergadering, een informele brainstormsessie of gewoon een dagelijkse traktatie - de soepen van De Broodjesgigant brengen een stukje culinaire magie naar het kantoor. Een warme omarming in de vorm van een kom soep, verzorgd door deze lunchspecialist, laat zien dat lunchtijd op het werk niet alleen een verplicht nummer is, maar een moment om naar uit te kijken. Met De Broodjesgigant wordt lunchen op kantoor een culinair avontuur dat de werkdag net dat beetje specialer maakt.

Soep op het werk

Soep op het werk , lekkerste Verse soepen verkrijgbaar in diverse wisselende smaken als: Vega kip-kerrie, Champignons, Groente, Tomaten, Pompoen en noem maar op.
Bestel hier uw Verse soepen
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
Cateringservice De Gelegenheid

Product titel

€ 3,45
Toevoegen

Allergeneninformatie

Glutenbevattende granen:

Glutenbevattende granen: gluten komt in meerdere graansoorten voor; namelijk tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasantarwe (kamut). Haver is in principe glutenvrij maar is vaak verontreinigd met tarwe waardoor haver vaak toch gluten bevat. Gluten zijn bepaalde eiwitten uit deze graansoorten welke structuur geven aan deegproducten en brood. Mensen met coeliakie (glutenintolerantie) mogen geen gluten eten.

Schaaldieren:

Schaaldieren: schaaldieren hebben een gesegmenteerd lichaam met een harde schaal of schil. Het gaat om garnalen, krabben en kreeften.

Eieren:

Eieren: Een ei bestaat uit eigeel - de dooier - en eiwit. Beiden kunnen allergische reacties geven. Ei wordt o.a. gebruikt als glanslaagje op gebak, voor het luchtig maken van gerechten, binden van pudding, flan of sauzen of als hechting voor het paneren van producten.

Vis:

Vis: vis wordt meestal in herkenbare vorm geconsumeerd. Sardientjes worden door hun smaak in allerlei sauzen en smaakmakende ingrediënten gebruikt zoals worcestersaus.

Pinda:

Pinda: pinda's zijn ondergronds groeiende peulvruchten. De dop van de pinda is de peul en de boontjes zijn de eigenlijke pinda. Pinda is dus geen noot.

Sporen van pinda:

Kan sporen van pinda bevatten.

Soja:

Soja: soja is een peulvrucht waarbij de boontjes uit de peul verwerkt worden tot olie, lecithine of meel en allerlei afgeleide producten.

Melk:

Melk (inclusief lactose): Allerlei producten worden gemaakt van melk, zoals boter, kaas, kwark, room en yoghurt, flan, pudding. Er is verschil tussen een allergie en intolerantie voor melk. Bij melkallergie reageert men -vaak heftig- op de eiwitten, bij een lactose-intolerantie worden de melksuikers (lactose) niet verdragen door een stofwisselingsstoornis. Hierbij is de grens waarbij reactie optreedt vaak hoger en worden melkproducten waarbij het melksuiker is afgebroken vaak wel verdragen. Dit zijn bv. harde kaassoorten of speciale lactosevrije melk. Deze producten zijn NIET geschikt bij een allergie. Elke melksoort (koe, geit enz.) bevat ook lactose. Sommige producten dragen namen die lijken te duiden op de aanwezigheid van melk maar dat niet bevatten: melkzuur, kokosmelk en cacaoboter.

Noten:

Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten.

Sporen van noten:

Kan sporen van noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten bevatten.

Selderij:

Selderij: alle onderdelen van de selderijplant zoals bleekselderij (stengels), knolselderij (knol), bladselderij en selderijzaad (gebruikt als kruid of specerij).

Mosterd:

Mosterd: alle soorten mosterd, zowel als zaad als verwerkt tot pasta.

Sesamzaad of -olie:

Sesamzaad of -olie.

Zwaveldioxide / sulfiet:

Zwaveldioxide / sulfiet: is een stof die van nature voorkomt in bepaalde producten maar het is ook een levensmiddelenadditief. Het voorkomt onder andere bruinkleuring van producten. Sulfiet wordt aangeven wanneer het is toegevoegd in concentraties van 10 mg per kilo of meer.

Lupine:

Lupine: vooral bekend als sierplant maar wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. Het is een peulvrucht waarvan het meel vaak in brood- en banketproducten wordt gebruikt.

Weekdieren / schelpdieren:

Weekdieren / schelpdieren: zoals mosselen en oesters, inktvissen en slakken (wulken, alikruiken).

Vegetarisch:

Vegetarisch: product bevat geen ingrediënten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel).

Veganistisch:

Veganistisch: product bevat geen enkel ingrediënt dat van (gedode) dieren afkomstig is, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel), eieren, honing, etc.

Glutenvrij:

Glutenvrij: geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

Halal:

Halal: product/ingrediënten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan producten/ingrediënten die halal zijn.