Lunch Gemak aan de Deur: De Broodjesgigant in Hendrik Ido Ambacht

In Hendrik Ido Ambacht en omgeving brengt De Broodjesgigant niet alleen smaakvolle veranderingen in de bedrijfslunch, maar levert ook een ongeëvenaarde service voor diegenen die hun lunch willen laten bezorgen. Of je nu een drukke werkdag hebt, een vergadering organiseert of gewoon geen zin hebt om de deur uit te gaan, De Broodjesgigant maakt het mogelijk om een overheerlijke lunch gemakkelijk aan de deur te laten bezorgen.

Met een uitgebreid menu dat verder gaat dan standaard broodjes en salades, biedt De Broodjesgigant een breed scala aan opties om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen. Van huisgemaakte soepen tot luxe belegde broodjes en gezonde salades, het menu belooft een culinair avontuur voor elke lunchpauze.

Een van de opvallende kenmerken van De Broodjesgigant is de dagelijkse wisselende selectie huisgemaakte soepen. Hierdoor is elke bestelling een kans om nieuwe smaken te ontdekken en de smaakpapillen te verrassen. Of je nu houdt van de vertrouwde smaak van tomatensoep of zin hebt in een exotische Thaise kokossoep, er is altijd iets wat bij je stemming past.

Het bestelproces bij De Broodjesgigant is eenvoudig en efficiënt. Via hun gebruiksvriendelijke online bestelsysteem kun je eenvoudig je keuzes maken, eventuele speciale verzoeken toevoegen en de gewenste bezorgdatum en -tijd selecteren. Of je nu een grote bestelling voor een teamvergadering plaatst of gewoon een snelle lunch voor jezelf regelt, De Broodjesgigant staat garant voor een vlotte en tijdige levering.

Voor bedrijven in Hendrik Ido Ambacht biedt De Broodjesgigant ook de mogelijkheid van regelmatige zakelijke bezorging. Dit kan variëren van wekelijkse leveringen voor teamlunches tot speciale gelegenheden waarbij je het hele kantoor wilt trakteren op een smakelijke maaltijd. Het is een handige manier om de lunchroutine op kantoor op te frissen en collega's te verrassen met iets bijzonders.

De service van De Broodjesgigant is niet alleen beperkt tot bedrijven; ook particulieren kunnen profiteren van het gemak van bezorgde lunches. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst thuis of een ontspannen weekendlunch met het gezin, De Broodjesgigant maakt het mogelijk om te genieten van restaurantkwaliteit maaltijden zonder de deur uit te hoeven.

Kortom, De Broodjesgigant brengt niet alleen smaakvolle en verse lunches naar Hendrik Ido Ambacht, maar ook het gemak van bezorging aan de deur. Met hun gevarieerde menu, toegewijde service en eenvoudig bestelproces is het duidelijk waarom ze een favoriet zijn geworden onder degenen die op zoek zijn naar een heerlijke en moeiteloze lunchervaring. Dus, waar wacht je nog op? Laat De Broodjesgigant je volgende lunchbezorging regelen en ontdek het gemak van genieten zonder gedoe.
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
Cateringservice De Gelegenheid

Product titel

€ 3,45
Toevoegen

Allergeneninformatie

Glutenbevattende granen:

Glutenbevattende granen: gluten komt in meerdere graansoorten voor; namelijk tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasantarwe (kamut). Haver is in principe glutenvrij maar is vaak verontreinigd met tarwe waardoor haver vaak toch gluten bevat. Gluten zijn bepaalde eiwitten uit deze graansoorten welke structuur geven aan deegproducten en brood. Mensen met coeliakie (glutenintolerantie) mogen geen gluten eten.

Schaaldieren:

Schaaldieren: schaaldieren hebben een gesegmenteerd lichaam met een harde schaal of schil. Het gaat om garnalen, krabben en kreeften.

Eieren:

Eieren: Een ei bestaat uit eigeel - de dooier - en eiwit. Beiden kunnen allergische reacties geven. Ei wordt o.a. gebruikt als glanslaagje op gebak, voor het luchtig maken van gerechten, binden van pudding, flan of sauzen of als hechting voor het paneren van producten.

Vis:

Vis: vis wordt meestal in herkenbare vorm geconsumeerd. Sardientjes worden door hun smaak in allerlei sauzen en smaakmakende ingrediënten gebruikt zoals worcestersaus.

Pinda:

Pinda: pinda's zijn ondergronds groeiende peulvruchten. De dop van de pinda is de peul en de boontjes zijn de eigenlijke pinda. Pinda is dus geen noot.

Sporen van pinda:

Kan sporen van pinda bevatten.

Soja:

Soja: soja is een peulvrucht waarbij de boontjes uit de peul verwerkt worden tot olie, lecithine of meel en allerlei afgeleide producten.

Melk:

Melk (inclusief lactose): Allerlei producten worden gemaakt van melk, zoals boter, kaas, kwark, room en yoghurt, flan, pudding. Er is verschil tussen een allergie en intolerantie voor melk. Bij melkallergie reageert men -vaak heftig- op de eiwitten, bij een lactose-intolerantie worden de melksuikers (lactose) niet verdragen door een stofwisselingsstoornis. Hierbij is de grens waarbij reactie optreedt vaak hoger en worden melkproducten waarbij het melksuiker is afgebroken vaak wel verdragen. Dit zijn bv. harde kaassoorten of speciale lactosevrije melk. Deze producten zijn NIET geschikt bij een allergie. Elke melksoort (koe, geit enz.) bevat ook lactose. Sommige producten dragen namen die lijken te duiden op de aanwezigheid van melk maar dat niet bevatten: melkzuur, kokosmelk en cacaoboter.

Noten:

Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten.

Sporen van noten:

Kan sporen van noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten bevatten.

Selderij:

Selderij: alle onderdelen van de selderijplant zoals bleekselderij (stengels), knolselderij (knol), bladselderij en selderijzaad (gebruikt als kruid of specerij).

Mosterd:

Mosterd: alle soorten mosterd, zowel als zaad als verwerkt tot pasta.

Sesamzaad of -olie:

Sesamzaad of -olie.

Zwaveldioxide / sulfiet:

Zwaveldioxide / sulfiet: is een stof die van nature voorkomt in bepaalde producten maar het is ook een levensmiddelenadditief. Het voorkomt onder andere bruinkleuring van producten. Sulfiet wordt aangeven wanneer het is toegevoegd in concentraties van 10 mg per kilo of meer.

Lupine:

Lupine: vooral bekend als sierplant maar wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. Het is een peulvrucht waarvan het meel vaak in brood- en banketproducten wordt gebruikt.

Weekdieren / schelpdieren:

Weekdieren / schelpdieren: zoals mosselen en oesters, inktvissen en slakken (wulken, alikruiken).

Vegetarisch:

Vegetarisch: product bevat geen ingrediënten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel).

Veganistisch:

Veganistisch: product bevat geen enkel ingrediënt dat van (gedode) dieren afkomstig is, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel), eieren, honing, etc.

Glutenvrij:

Glutenvrij: geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

Halal:

Halal: product/ingrediënten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan producten/ingrediënten die halal zijn.