De Broodjesgigant: Jouw Go-To Lunch Bezorgservice in Alblasserdam

Alblasserdam, een pittoresk dorp gelegen aan de oevers van de rivier de Noord, staat bekend om zijn historische charme en gastvrije gemeenschap. De Broodjesgigant voor een verzorgde lunch op uw locatie. Deze lunchbezorgservice heeft zich gevestigd als de go-to optie voor smakelijke en snelle maaltijden, recht bij jou aan de deur in Alblasserdam.

Met een uitgebreid menu biedt De Broodjesgigant een scala aan opties om aan de diverse smaakpapillen van hun klanten te voldoen. Of je nu een liefhebber bent van klassieke broodjes met ham en kaas, een gezonde salade verkiest, of liever voor een warme panini gaat, deze bezorgservice heeft voor elk wat wils. Het is de perfecte oplossing voor drukke professionals en iedereen die geniet van een heerlijke lunch

Een van de kenmerken die De Broodjesgigant onderscheidt, is de nadruk op vers en hoogwaardige ingrediënten. De chefs bij deze bezorgservice weten dat de kwaliteit van de ingrediënten de sleutel is tot het creëren van natuurlijke smaken. Of het nu gaat om de exacte groenten in de salades, de malse vleeswaren in de broodjes, of de specifieke sauzen die elk gerecht afmaken, elke hap is doordrenkt van heerlijke versheid.

De Broodjesgigant begrijpt ook het belang van efficiëntie, vooral in de wereld van vandaag waarin tijd duur is. Daarom is hun bezorgservice snel en betrouwbaar. Of je nu een last-minute vergadering hebt op kantoor, een drukke dag thuis doorbrengt, of gewoon zin hebt in een smakelijk recept, De Broodjesgigant staat klaar om je te voorzien van een snelle en overvloedige lunch

Naast individuele bestellingen is De Broodjesgigant ook beschikbaar voor cateringdiensten. Of het nu gaat om een ​​zakelijke bijeenkomst, een verjaardag of een ander evenement, de uitgebreide cateringopties zorgen ervoor dat je gasten kunnen genieten van heerlijk eten, perfecte maaltijden en op tijd bezorgd.

Wat deze bezorgservice echt speciaal maakt, is het gevoel van de gemeenschap dat ze koesteren. De Broodjesgigant is meer dan alleen een plek om te eten te bestellen; het is een lokale onderneming die draait op het bedienen van de gemeenschap van Alblasserdam. Ze begrijpen de unieke behoeften van hun klanten en werken er hard aan om een ​​persoonlijke en vriendelijke service te bieden die verder gaat dan alleen het bezorgen van heerlijk eten.

In Alblasserdam is De Broodjesgigant niet zomaar een lunchbezorgservice; het is een culinaire partner die de lokale smaakpapillen verwent en versterkt aan het welzijn van de gemeenschap. De volgende keer dat je honger hebt en geen zin hebt om te koken, overweeg dan om De Broodjesgigant te bellen en te genieten van een heerlijke maaltijd die rechtstreeks naar je deur wordt gebracht. Smakelijk eten!
Broodje en zo

Verzorgde en bezorgde Lunch

Lunchboxen, Groiepslunch, Losse lunchbroodjes , Verse Soep, Wraps en Sandwiches alles vind u hier voor een verzorgde lunch
Bestel hier uw lunch gerechten
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
Cateringservice De Gelegenheid

Product titel

€ 3,45
Toevoegen

Allergeneninformatie

Glutenbevattende granen:

Glutenbevattende granen: gluten komt in meerdere graansoorten voor; namelijk tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasantarwe (kamut). Haver is in principe glutenvrij maar is vaak verontreinigd met tarwe waardoor haver vaak toch gluten bevat. Gluten zijn bepaalde eiwitten uit deze graansoorten welke structuur geven aan deegproducten en brood. Mensen met coeliakie (glutenintolerantie) mogen geen gluten eten.

Schaaldieren:

Schaaldieren: schaaldieren hebben een gesegmenteerd lichaam met een harde schaal of schil. Het gaat om garnalen, krabben en kreeften.

Eieren:

Eieren: Een ei bestaat uit eigeel - de dooier - en eiwit. Beiden kunnen allergische reacties geven. Ei wordt o.a. gebruikt als glanslaagje op gebak, voor het luchtig maken van gerechten, binden van pudding, flan of sauzen of als hechting voor het paneren van producten.

Vis:

Vis: vis wordt meestal in herkenbare vorm geconsumeerd. Sardientjes worden door hun smaak in allerlei sauzen en smaakmakende ingrediënten gebruikt zoals worcestersaus.

Pinda:

Pinda: pinda's zijn ondergronds groeiende peulvruchten. De dop van de pinda is de peul en de boontjes zijn de eigenlijke pinda. Pinda is dus geen noot.

Sporen van pinda:

Kan sporen van pinda bevatten.

Soja:

Soja: soja is een peulvrucht waarbij de boontjes uit de peul verwerkt worden tot olie, lecithine of meel en allerlei afgeleide producten.

Melk:

Melk (inclusief lactose): Allerlei producten worden gemaakt van melk, zoals boter, kaas, kwark, room en yoghurt, flan, pudding. Er is verschil tussen een allergie en intolerantie voor melk. Bij melkallergie reageert men -vaak heftig- op de eiwitten, bij een lactose-intolerantie worden de melksuikers (lactose) niet verdragen door een stofwisselingsstoornis. Hierbij is de grens waarbij reactie optreedt vaak hoger en worden melkproducten waarbij het melksuiker is afgebroken vaak wel verdragen. Dit zijn bv. harde kaassoorten of speciale lactosevrije melk. Deze producten zijn NIET geschikt bij een allergie. Elke melksoort (koe, geit enz.) bevat ook lactose. Sommige producten dragen namen die lijken te duiden op de aanwezigheid van melk maar dat niet bevatten: melkzuur, kokosmelk en cacaoboter.

Noten:

Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten.

Sporen van noten:

Kan sporen van noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten bevatten.

Selderij:

Selderij: alle onderdelen van de selderijplant zoals bleekselderij (stengels), knolselderij (knol), bladselderij en selderijzaad (gebruikt als kruid of specerij).

Mosterd:

Mosterd: alle soorten mosterd, zowel als zaad als verwerkt tot pasta.

Sesamzaad of -olie:

Sesamzaad of -olie.

Zwaveldioxide / sulfiet:

Zwaveldioxide / sulfiet: is een stof die van nature voorkomt in bepaalde producten maar het is ook een levensmiddelenadditief. Het voorkomt onder andere bruinkleuring van producten. Sulfiet wordt aangeven wanneer het is toegevoegd in concentraties van 10 mg per kilo of meer.

Lupine:

Lupine: vooral bekend als sierplant maar wordt ook gebruikt in voedingsmiddelen. Het is een peulvrucht waarvan het meel vaak in brood- en banketproducten wordt gebruikt.

Weekdieren / schelpdieren:

Weekdieren / schelpdieren: zoals mosselen en oesters, inktvissen en slakken (wulken, alikruiken).

Vegetarisch:

Vegetarisch: product bevat geen ingrediënten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel).

Veganistisch:

Veganistisch: product bevat geen enkel ingrediënt dat van (gedode) dieren afkomstig is, dus geen vlees, geen vis, en ook geen ingrediënten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel), eieren, honing, etc.

Glutenvrij:

Glutenvrij: geschikt voor mensen met coeliakie (glutenintolerantie).

Halal:

Halal: product/ingrediënten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan producten/ingrediënten die halal zijn.